Κάρτα Προνομίων Βαβίζος

Κάρτα Προνομίων Βαβίζος

Τι κερδίζετε με την Κάρτα Προνομίων Βαβίζος

Το κατάστημα Βαβίζος ως μέλος του παγκοσμίου φήμης δικτύου Lyoness έχει την δυνατότητα να σας προσφέρει μόνιμες εκπτώσεις για αγορές από τα καταστήματα Jumbo, τα Super Market ΑΒ Βασιλόπουλος, τα καταστήματα  Marks & Spencer, από το eBay, από το Booking.com, την αλυσίδα ξενοδοχείων Best Western καθώς και σε επιλεγμένες επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το Εξωτερικό. Φυσικά οι μόνιμες εκπτώσεις ισχύουν και για αγορές προϊόντων από το κατάστημά μας 2% Cashback και 2,5% Shopping Points . Δηλαδή 2% επιστροφή σε μετρητά και 2,5% σε πόντους , όπου 1 πόντος αναλογεί σε 5 ή 10 ευρώ που μπορείτε να τον εξαργυρώστε στα Deals των αγορών και να ξανακερδίσετε Cashback και Shopping Points .

Πώς λειτουργεί

Για αγορές από το φυσικό κατάστημα δείχνεις την Βαβίζος Cashback Card στο ταμείο της Lyoness συμβεβλημένης επιχείρησης και κερδίζεις άμεσα επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά και "Shopping Points". Την χρησιμοποιείς όπως κάθε άλλη κάρτα πελατών. H Βαβίζος Cashback Card ισχύει και για αγορές online ενώ υπάρχει διαθέσιμη εφαρμογή (App) για χρήση μέσω Smartphone.

Πώς να την αποκτήσετε

Την Βαβίζος Cashback Card μπορείτε να την αποκτήσετε στο φυσικό μας κατάστημα ή κατά την εγγραφή σας στο  babizos.eu  κλικάροντας το κουτάκι στο θέλω να αποκτήσω την Κάρτα Προνομίων Βαβίζος και είναι Δωρεάν.