close
close
close
close
close
Epson WorkForce WF-2850DWF

    Epson WorkForce WF-2850DWF

    Εκτυπωτής inkjet 4-σε-1 μικρού μεγέθους σχεδιασμένος για οικιακά και μικρά γραφεία με αυτόματο τροφοδότη εγγράφων, μεγάλη οθόνη LCD, Wi-Fi και δυνατότητα εκτύπωσης μέσω φορητών συσκευών.

    Με μια ματιά
      • Μέγεθος εγγράφουA4
      • FaxΝαι
      • Ανάλυση εκτύπωσης5,760 x 1,440 dpi
    • Εγγύηση  1 έτος
    119,00 €

    με ΦΠΑ

    Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
    Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
    Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
      Security policy

    (πολιτική ασφαλείας)

      Delivery policy

    (πολιτική παράδοσης)

      Return policy

    (πολιτική επιστροφών)

    Κομψός και μικρού μεγέθους

    Χάρη στην κομψή και λεπτή σχεδίασή του, είναι εύκολο να τοποθετήσετε αυτό το μοντέλο 4-σε-1 που εξοικονομεί χώρο σε οποιοδήποτε οικιακό γραφείο. 

    Οικονομική λύση

    Τα μελάνια τεσσάρων χρωμάτων 603 της Epson παρέχουν αξιόπιστες, ζωντανές και ευκρινείς εκτυπώσεις με ελάχιστο κόστος. Κάθε χρώμα διατίθεται μεμονωμένα, επομένως αντικαθιστάτε μόνο τα χρώματα που χρειάζεστε. Μειώστε ακόμη περισσότερο το κόστος με το πακέτο XL της Epson, με το οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε 2,5 φορές περισσότερες σελίδες1.

    WorkForce WF-2850DWF

    Ευκολία χρήσης

    Η πλοήγηση στις λειτουργίες του εκτυπωτή γίνεται εύκολα χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον εργασίας χρήστη και τη μεγάλη οθόνη LCD. Ολοκληρώστε γρήγορα τις εργασίες χρησιμοποιώντας τον αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 30 σελίδων για σάρωση, αντιγραφή και αποστολή φαξ πολλών σελίδων χωρίς κόπο. Εξοικονομήστε χαρτί και χρήματα με εκτύπωση διπλής όψης A4.

    Ασύρματη λειτουργία

    Μέσω Wi-Fi και Wi-Fi Direct, μπορείτε να στέλνετε έγγραφα για εκτύπωση από έξυπνες συσκευές χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Epson iPrint2. Μπορείτε ακόμη να λαμβάνετε αρχεία από σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο χρησιμοποιώντας το Epson Email Print2 Μπορείτε επίσης να αποθηκεύετε ή να μοιράζεστε έγγραφα online κάνοντας σάρωση απευθείας σε τοποθεσίες αποθήκευσης στο cloud2.

    Βασικές δυνατότητες

    • Wi-Fi 4 σε 1: Εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ
    • Λειτουργίες για επιχειρήσεις: Αυτόματος τροφοδότης εγγράφων, έγγραφα επαγγελματικής ποιότητας και εκτύπωση διπλής όψης A4
    • Εύκολη εκτύπωση και σάρωση μέσω φορητών συσκευών: Εκτυπώστε εύκολα από smartphone ή tablet και αξιοποιήστε τη δυνατότητα scan-to-cloud1
    • Μεμονωμένα μελάνια: Εξοικονομήστε χρήματα αντικαθιστώντας μόνο το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί
    • Οθόνη LCD 6,1 εκ.: Πλοηγηθείτε εύκολα στις λειτουργίες του εκτυπωτή
    WF-2850DWF

    Epson WorkForce WF-2850DWF

    119,00 €

    Epson WorkForce WF-2850DWF

    119,00 €