close
close
close
close
close

Braun TexStyle 7 Pro SI 7088

Ισχύς: 2800
Βολή ατμού: 230 g / min
Ρυθμός ατμού: 50 g / min σε λειτουργία Turbo
Πολύ μεγάλο άνοιγμα δεξαμενής νερού: Ναι
Επίστρωση πλάκας : EloxalPlus

71,00 €

με ΦΠΑ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

Braun Texstyle 7 Pro SI7088GY

Braun Texstyle 7 Pro SI7088GY περιγραφή

Το σίδερο TexStyle 7 ενισχύει 60% περισσότερο ατμό και έντονη ισχύ σε σκληρές εργασίες σιδερώματος για καλύτερη απόδοση και αποτελεσματική αφαίρεση των επίμονων ρυτίδων γρήγορα και εύκολα.

Η καλύτερη πλάκα ολίσθησης του Μπράουν. Ακόμα και προς τα πίσω.

Η καλύτερη πλάκα ολίσθησης του Μπράουν. Η μοναδική επίστρωση EloxalPlus παρέχει εξαιρετική ολίσθηση για επιτάχυνση της διαδικασίας σιδερώματος. Χαλαρώνοντας αποτελεσματικά τα ρούχα σας, ολοκληρώνετε το σιδέρωμα πιο γρήγορα από ποτέ. 2x σκληρότερο από ανοξείδωτο ατσάλι *. * Εξωτερική εργαστηριακή δοκιμή, σε σύγκριση με το AISI 304.

Υπέροχη παράσταση

Ο εξαιρετικός συνδυασμός 2800 watt με εκπομπές ατμού καθιστά εντυπωσιακή, πολύ ισχυρή απόδοση για την εξάλειψη των επίμονων ρυτίδων γρήγορα και εύκολα.

Αυτόματη απενεργοποίηση

Η λειτουργία αυτόματης απενεργοποίησης απενεργοποιεί αυτόματα το σίδερο ατμού μετά από 8 λεπτά στην κατακόρυφη θέση ή μετά από 30 δευτερόλεπτα στην οριζόντια θέση για ασφάλεια και εξοικονόμηση ενέργειας.

Αυτοκαθαρισμός

Εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση ατμού. Εύκολο στη χρήση και βολικό σύστημα για τον καθαρισμό της πλάκας από σωματίδια κλίμακας.

Αντι-στάγδην

Δεν υπάρχουν πλέον ενοχλητικοί λεκέδες και διαρροές νερού κατά το σιδέρωμα, ακόμη και σε χαμηλή θερμοκρασία.

Εύκολη επαναπλήρωση

Απολαύστε ταχύτερο και πιο βολικό ανεφοδιασμό χάρη στο μεγαλύτερο άνοιγμα της δεξαμενής νερού. Το καπάκι έχει επίσης σχεδιαστεί πιο εργονομικά για να διευκολύνει το άνοιγμα και το κλείσιμο.

Συμβουλή ακριβείας

Το τριγωνικό άκρο ακριβείας στο μπροστινό μέρος του σιδήρου επιτρέπει την εύκολη απομάκρυνση των σκληρότερων ρυτίδων από δύσκολες περιοχές όπως κολάρα και ραφές.

Η πρώτη τεχνολογία 3D FreeGlide στον κόσμο

Η μοναδική καμπύλη πλάτη προς τα πάνω εγγυάται ολίσθηση 360 °. Σύρετε προς τα πίσω πάνω από οποιοδήποτε εμπόδιο, όπως κουμπιά και τσέπες.

SI 7088

Braun TexStyle 7 Pro SI 7088

71,00 €

Braun TexStyle 7 Pro SI 7088

71,00 €