close
close
close
close
close

Taurus Miami Premium Τοστιέρα 900W

3  Αποσπώμενες Πλάκες: Βάφλα, Με Ραβδώσεις, Τρίγωνο

39,00 €

με ΦΠΑ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

H συσκευή Miami Premium της Taurus προσφέρει άριστα αποτελέσματα ψησίματος, το τέλειο συμπλήρωμα για την κουζίνα μας, 3 συσκευές σε 1

Ιδανικό μέγεθος που καλύπτει τις ανάγκη σας χωρίς να καταλαμβάνει χώρο στον πάγκο, εξοικονομήστε χώρο στην κουζίνα και δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα τα σνακ που επιθυμείτε, απολαμβάνοντας την υπέροχη γεύση τους.

Οι πλάκες έχουν κοιλότητες για να ψήνουν ταυτόχρονα δύο σάντουιτς, η σχάρα είναι ιδανική για σνακ με λιωμένα τυριά και η πλάκα βάφλας (με ικανότητα να φτιάχνει έως και δύο βάφλες κάθε φορά) είναι το βασικό στοιχείο για να απολαύσετε υπέροχα επιδόρπια ή πρωινό. 

Η Miami Premium καθαρίζεται εύκολα αφού διαθέτει αφαιρούμενες και αντικολλητικές πλάκες. 

Μόλις ετοιμάσετε το φαγητό σας, αφήστε τη να κρυώσει και σκουπίστε τη με ένα υγρό πανί, θα δείτε πόσο γρήγορα αφαιρούνται υπολείμματα φαγητού που μπορεί να έχουν απομείνει πάνω της. 

Αν προτιμάτε μπορείτε να αφαιρέσετε τις πλάκες και να τις καθαρίσετε κάτω από τη βρύση με τρεχούμενο νερό. 

Διαθέτει λαβή μεταφοράς κρύας αφής για μέγιστη ασφάλεια. Επιπλέον μπορεί να αποθηκευτεί σε όρθια θέση.  

Απολαύστε τα σνακ σας όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείτε, χειριστείτε με ευκολία το ψήσιμο του τοστ χάρη στην αντιθερμαινόμενη επιφάνεια και την λαβή της συσκευής χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός κίνδυνος εγκαύματος.

  • Ισχύς: 900W
  • Χρώμα: Γκρι
Miami Premium

Taurus Miami Premium...

39,00 €

Taurus Miami Premium...

39,00 €