close
close
close
close
close
Δωροκάρτα Ανακύκλωσης 2 X 50€ Δωρεάν Τοποθέτηση
TOYOTOMI TKN/TKG 671R32 Kuro DC Inverter Κλιματιστικό
  • Με έκπτωση!

TOYOTOMI TKN/TKG 671R32 Kuro DC Inverter Κλιματιστικό

klima231%20(1).png
Με ενεργειακή κλάση Α++, στα 24.000 BTU και με τις εξαιρετικά υψηλές αποδόσεις του σε συνδυασμό με την εξοικονόμηση ενέργειας και τις πολλαπλές λειτουργίες που διαθέτει, το καθιστούν το απόλυτο κλιματιστικό της νέας εποχής.

1.499,00 €

με ΦΠΑ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

Ψυκτικό μέσο R32.
Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Το R32 δε χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

Συγκρατεί τα μικροσωματίδια σκόνης και τη γύρη προσφέροντας φρέσκο αέρα στο χώρο, για καλύτερη απόδοση και εύκολο καθαρισμό.

Έξυπνη προθέρμανση SP.
Με την λειτουργία έξυπνης προθέρμανσης το κλιματιστικό ξεκινά να λειτουργεί στη θέρμανση με μία μικρή καθυστέρηση από 1-5 λεπτά για να θερμανθεί πρώτα ο χαλκοσωλήνας ώστε να μην βγει από το κλιματιστικό ψυχρός αέρας. Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπεται η εισαγωγή ψυχρού αέρα κατά την εκκίνηση της λειτουργίας του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να μη δημιουργούνται συνθήκες δυσφορίας στο χρήστη.

Λειτουργία θέρμανσης στους 8°C.
Σε περίπτωση που κάποιος λείπει για μεγάλο χρονικό διάστημα από το σπίτι κατά τη διάρκεια του χειμώνα, η λειτουργία 8°C διασφαλίζει χαμηλή κατανάλωση και σταθερή θερμοκρασία 8°C στο δωμάτιο ώστε να μην παγώνει.

Ιονιστής.
Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέροντας πάντα στον άνθρωπο μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή διαθέτει μια ορατή συσκευή στην εσωτερική μονάδα δίπλα στα φίλτρα, η οποία παράγει αρνητικά ιόντα, παρέχοντας ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον.

Φίλτρο Photocatalytic.
Δρα ενάντια σε βακτήρια, ιούς και δυσάρεστες οσμές.
Φίλτρο Active Carbon.
Καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές.
Blue Fins.
Η ειδική κατασκευή Blue Fins στην εσωτερική και εξωτερική μονάδα, παρέχει επιπλέον αντιδιαβρωτική προστασία στο κλιματιστικό.
Λειτουργία Αυτοκαθαρισμού.
Εξασφαλίζει την απομάκρυνση της βρωμιάς, της σκόνης και των δυσάρεστων οσμών από το εσωτερικό στοιχείο.

  • Χαρακτηριστικά
ΕταιρίαTOYOTOMI
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)24.000
Ενεργειακή Κλάση ΨύξηςA++
Ενεργειακή Κλάση ΘέρμανσηςA+
ΙονιστήςΝΑΙ
ΣυνδεσιμότηταWI-FI
Λειτουργία Follow meΝΑΙ
Ψυκτική Ισχύς7.0 kW
Θερμική Ισχύς7.1 kW
Συνιστάται για Χώρους εως m255 M2
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db)65 DB
TKN/TKG 671R32

TOYOTOMI TKN/TKG 671R32...

1.499,00 €

TOYOTOMI TKN/TKG 671R32...

1.499,00 €