close
close
close
close
close
Δωροκάρτα Ανακύκλωσης 50€ Δωρεάν Τοποθέτηση
TOYOTOMI TKN/TKG 635R32 Kuro DC Inverter Κλιματιστικό
  • Με έκπτωση!

TOYOTOMI TKN/TKG 635R32 Kuro DC Inverter Κλιματιστικό

klima231%20(1).png
Με υψηλή ενεργειακή κλάση Α+++, απόδοση 12.000 BTU και δημιουργήστε ένα έξυπνο κλίμα από απόσταση μέσω WiFi ή κεντρικού ενσύρματου χειριστηρίου.

999,00 €

με ΦΠΑ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

Ψυκτικό μέσο R32.
Η ΤΟΥΟΤΟΜΙ, πιστή στην οδηγία EcoDesign για θέματα περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, εντάσσει τη σειρά KURO στο R32. Το νέο αυτό απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μονοσήμαντο ψυκτικό υγρό, ανακυκλώνεται εύκολα & επιτυγχάνει υψηλότερα επίπεδα απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
Το R32 δε χρειάζεται ειδική εγκατάσταση, συμπληρώνεται άμεσα και απόλυτα καθώς δεν αποτελεί μείγμα και είναι απόλυτα ασφαλές σε περίπτωση διαρροής στο περιβάλλον.

Έξυπνη απόψυξη.
Ο παραδοσιακός τρόπος απόψυξης λειτουργεί βάσει εργοστασιακού προγραμματισμένου χρόνου έναρξης. Έτσι η λειτουργία απόψυξης μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή ακόμα και όταν το κλιματιστικό δεν την έχει ανάγκη. Με την έξυπνη λειτουργία απόψυξης το κλιματιστικό προχωρά σε απόψυξη μόνο όταν πραγματικά το έχει ανάγκη με αποτέλεσμα την μείωση κατανάλωσης ενέργειας και πιο άνετο περιβάλλον θερμοκρασίας στον εσωτερικό χώρο.

Εξοικονόμηση ενέργειας.
Το κλιματιστικό προσαρμόζει αυτόματα τη λειτουργία του συμπιεστή βάσει εργοστασιακής ρύθμισης στο χαμηλότερο επίπεδο κατανάλωσης για την επίτευξη της επιθυμητής θερμοκρασίας (set point), έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μέγιστη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας.

Αναμονή 1 Watt.
Σε κατάσταση αναμονής η κατανάλωση είναι λιγότερη του 1W. Με αυτή τη λειτουργία μειώνεται η κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής έως και 80% ημερησίως σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα κατανάλωσης 4-5W.

Λειτουργία Turbo.
Γρηγορότερη επίτευξη ψύξης ή θέρμανσης του χώρου.

Λειτουργία Αφύγρανσης.
Μείωση του επιπέδου υγρασίας χωρίς να επηρεάζεται η θερμοκρασία του χώρου.

Ιονιστής.
Ο φρέσκος και καθαρός αέρας που συναντάμε σε βουνά και δάση, προσφέροντας πάντα στον άνθρωπο μια αίσθηση ευεξίας και αναζωογονητικής ενέργειας. Αυτό οφείλεται στο ότι ο αέρας περιέχει πολύ μεγάλο ποσοστό αρνητικών ιόντων. Ένα κλιματιστικό με ιονιστή διαθέτει μια ορατή συσκευή στην εσωτερική μονάδα δίπλα στα φίλτρα, η οποία παράγει αρνητικά ιόντα, παρέχοντας ένα καθαρότερο και πιο υγιές περιβάλλον.

  • Χαρακτηριστικά
ΕταιρίαTOYOTOMI
Ονομαστική απόδοση (Btu/h)12.000
Ενεργειακή Κλάση ΨύξηςA+++
Ενεργειακή Κλάση ΘέρμανσηςA+
ΙονιστήςΝΑΙ
ΣυνδεσιμότηταWI-FI
Λειτουργία Follow meΝΑΙ
Ψυκτική Ισχύς3.5 kW
Θερμική Ισχύς3.2 kW
Συνιστάται για Χώρους εως m235 M2
Ηχητική Ισχύς Εσωτερικής Μονάδας (db)58 DB
TKN/TKG 635R32

TOYOTOMI TKN/TKG 635R32...

999,00 €

TOYOTOMI TKN/TKG 635R32...

999,00 €