close
close
close
close
close
Λατο Super Glass Θερμοσίφωνας 10lt Glass Κάθετος 1.5kW

    Λατο Super Glass Θερμοσίφωνας 10lt Glass Κάθετος 1.5kW

    • Ονομαστική Χωρητικότητα: 10lt
    • Ισχύς: 1.5kW
    80,00 €

    με ΦΠΑ

    Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
    Ποσότητα
    Στο ταμείο
    Διαθέσιμο
    equalizer cached Προσθήκη για σύγκριση favorite_border cached Προσθήκη στη λίστα αγαπημένων
    weight guide

    Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
    Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
      Security policy

    (πολιτική ασφαλείας)

      Delivery policy

    (πολιτική παράδοσης)

      Return policy

    (πολιτική επιστροφών)

    Ο θερμοσίφωνας της εταιρείας Λατο έχει χωρητικότητα 10 λίτρα, διαθέτει ισχύ 1.5 kW και μπορεί να τοποθετηθεί κάθετα σε τοίχο.
    Λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια, όπου θερμαίνεται η αντίσταση που βρίσκεται μέσα στον θερμοσίφωνα και έτσι ζεσταίνεται το νερό.

    Βάσει της χωρητικότητας σε λίτρα, χρησιμοποιείται μόνο για οικιακή χρήση με μικρές ανάγκες, όπως για παράδειγμα σε μια κουζίνα για το πλύσιμο των πιάτων. Καλύπτει γρήγορα και οικονομικά την ανάγκη για ζεστό νερό χρήσης, αφού το νερό θερμαίνεται μέσα σε λιγότερο από 20 λεπτά. Γενικά, το πιο συνηθισμένο μέγεθος ενός θερμοσίφωνα είναι τα 80 λίτρα.

    Η δεξαμενή της αποθήκευσης του νερού διαθέτει εσωτερική επίστρωση σμάλτου, η οποία προκύπτει από την εφαρμογή του σμάλτου (γυαλί) επάνω σε μέταλλο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να προστατεύεται από τη σκουριά, αφού το νερό δεν έρχεται σε επαφή με τα τοιχώματα, εξασφαλίζοντας έτσι πάντα καθαρό νερό.

    Συνδέεται με την παροχή νερού και για κάθε ποσότητα θερμού νερού που αντλείται για χρήση, υπάρχει αυτόματη αναπλήρωση με ψυχρό νερό.
    Για να περιοριστούν οι απώλειες θερμότητας που υπάρχουν κατά τη διαδρομή του νερού, καλό είναι να εγκατασταθεί όσο δυνατόν πιο κοντά στο μέρος όπου θα χρησιμοποιείται. Εάν εγκατασταθεί στο εσωτερικό του μπάνιου, θα πρέπει πάντα να τηρούνται κάποια μέτρα και αποστάσεις ασφαλείας.

    Τέλος, πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται συντήρηση κάθε 1-2 χρόνια, για την αποφυγή συσσώρευσης αλάτων. Η κάθετη τοποθέτηση παρέχει ευκολότερη συντήρηση, αλλά χρειάζεται προσοχή κατά την εγκατάσταση της βάσης στον τοίχο.

    • Ονομαστική Χωρητικότητα: 10lt
    • Ισχύς: 1.5kW
    Super Glass 10lt

    Λατο Super Glass...

    80,00 €

    Λατο Super Glass...

    80,00 €