close
close
close
close
close
AMWAY Σφουγγαράκια από Ανοξείδωτο Ατσάλι DISH DROPSTM SCRUB BUDSTM

    AMWAY Σφουγγαράκια από Ανοξείδωτο Ατσάλι DISH DROPSTM SCRUB BUDSTM

    Αφαιρέστε μαγειρικά υπολείμματα και λίπη χωρίς ίχνη!Τα DISH DROPS SCRUB BUDS Σφουγγαράκια από Ανοξείδωτο Ατσάλι είναι φτιαγμένα από υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι και είναι πρακτικά, ανθεκτικά και επαναχρησιμοποιούμενα. Είναι ιδανικά ακόμη και για να αφαιρούν τη βρωμιά από τροχούς και εργαλεία, όπως και μαγειρικά λίπη από τηγάνια, μπάρμπεκιου και ψηστιέρες.

    9,90 €

    με ΦΠΑ

    Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
    Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
    Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
      Security policy

    (πολιτική ασφαλείας)

      Delivery policy

    (πολιτική παράδοσης)

      Return policy

    (πολιτική επιστροφών)

    • Τα DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ ενδείκνυνται για χρήση σε διάφορα σκεύη, όπως γυαλικά, ψηστιέρες, ακόμη και τροχούς και εργαλεία.
    • Είναι ιδανικά για το τρίψιμο φρούτων και λαχανικών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε iCook™ Ανοξείδωτα Μαγειρικά Σκεύη και άλλα ανεπίστρωτα μαγειρικά σκεύη χωρίς να χαράζουν ή να προκαλούν φθορά.
    • Τα DISH DROPS SCRUB BUDS διαρκούν τέσσερις φορές περισσότερο από τα συρμάτινα σφουγγαράκια.
    • Ξεβγάζονται εύκολα και είναι κατάλληλα για πλύσιμο σε πλυντήριο πιάτων.

    Τα DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ ενδείκνυνται για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι αρκετά απαλά ώστε να καθαρίζουν τα πιάτα χωρίς να χαράζουν και αρκετά ισχυρά ώστε να αφαιρούν βρωμιά, σκουριά και λίπη στο χώρο εργασίας και μαγειρικά υπολείμματα από το μπάρμπεκιου.

    • Μαγειρικά σκεύη: Χρησιμοποιήστε τα μαζί με το DISH DROPS Συμπυκνωμένο Υγρό Απορρυπαντικό για τα Πιάτα. Μετά τη χρήση, στύψτε το σφουγγαράκι, ξεβγάλτε με άφθονο νερό και αφήστε το να επανέλθει στο αρχικό του σχήμα. 
    • Εργαλεία, γράσα και βρωμιά: Χρησιμοποιήστε τα με το κατάλληλο καθαριστικό και ξεβγάλτε. 

    Να θυμάστε:

    • Αν χρησιμοποιήσετε τα DISH DROPS SCRUB BUDS σε εργαλεία εξωτερικής χρήσης, τροχούς ή σκουριά, μην τα επαναχρησιμοποιήσετε σε μαγειρικά σκεύη ή λαχανικά καθώς ενδέχεται να υπάρξει επιμόλυνση.
    110490

    AMWAY Σφουγγαράκια από...

    9,90 €

    AMWAY Σφουγγαράκια από...

    9,90 €