Κάρτα Προνομίων Βαβίζος

Πώς να την αποκτήσετε

Την Βαβίζος Cashback Card μπορείτε να την αποκτήσετε στο φυσικό μας κατάστημα ή κατά την εγγραφή σας στο  babizos.eu  κλικάροντας το κουτάκι στο θέλω να αποκτήσω την Κάρτα Προνομίων Βαβίζος και είναι Δωρεάν.

Εδώ είναι το προσωπικό link-εγγραφής σας  https://cbw.to/aeyq5d

Οι δυνατότητες αγορών σας

CASHBACK CARD

 1. Αγορές στο κατάστημα, στο Cashback Shop
 2. Δείξτε την Cashback Card σας κατά την πληρωμή
 3. Χαρείτε για το Cashback και τα Shopping Points

ONLINE SHOPPING

 1. Βρείτε το Online Shop που επιθυμείτε και επιλέξτε το
 2. Κάντε κλικ στο "Κάντε τώρα online αγορές" και κάντε τις αγορές σας στο Shop
 3. Συλλέξτε Cashback και Shopping Points

Τα προνόμια αγορών σας

CASHBACK

 • Έως και 5% επιστροφή του ποσού αγοράς
 • Το ποσό εκταμίευσης μεταφέρεται μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό σας
 • Εκταμίευση από 20 € και άνω

SHOPPING POINTS

 • Με κάθε αγορά συλλέγετε και Shopping Points
 • Εξασφαλίστε γενναιόδωρες εκπτώσεις με τα Shopping Point Deals
 • Τα Deals που εξαργυρώνονται αποφέρουν ξανά Cashback και Shopping Points
 

Αγορές παντού με Cashback!

Βρείτε Cashback Shops

Είστε καθοδόν και επιθυμείτε να βρείτε γρήγορα ένα Cashback Shop για μία αγορά, ένα καλό γεύμα ή μερικά σουβενίρ; Με το Cashback App βλέπετε οποιαδήποτε στιγμή όλα τα Cashback Shops της περιοχής σας και γνωρίζετε πού μπορείτε να αξιοποιήσετε τα προνόμια αγορών σας.


Το κατάλληλο
Deal άμεσα

Εάν βρήκατε μια συμβεβλημένη επιχείρηση που επιπλέον παρέχει το ιδανικό Shopping Point Deal για εσάς, τότε μπορείτε να το εξασφαλίσετε πολύ εύκολα με το Cashback App. Επιλέξτε Deal, εξαργυρώστε Shopping Points και χρησιμοποιήστε το εξασφαλισμένο Deal απευθείας κατά την πληρωμή.


Η ψηφιακή Cashback Card σας

Εάν δεν έχετε μαζί σας την Cashback Card ενώ βρίσκεστε στο ταμείο ενός Cashback Shop, κανένα πρόβλημα. Με το Cashback App έχετε την ψηφιακή σας Cashback Card πάντα μαζί και επωφελείστε απροβλημάτιστα από τα προνόμια αγορών σας.

Τα προνόμιά σας

Επωφεληθείτε παντού

Με το Cashback App έχετε πάντα μαζί σας μια τεράστια επιλογή σε Cashback Shops – στην περιοχή σας, στην χώρα σας ή παγκοσμίως. Ακόμη και το πλήθος των Online Shops είναι μόλις ένα άγγιγμα-οθόνης μακριά. Έτσι επωφελείστε πάντα και παντού!


Οργανώστε ξένοιαστα

Θέλετε να βρείτε αυθόρμητα ένα καλό εστιατόριο ή να περάσετε την ημέρα χαλαρά, γεμάτο προνόμια αγορών; Με το Cashback App οργανώνετε και καθοδόν τα πάντα ξένοιαστα, επωφελείστε από τα προνόμια και μπορείτε να αξιοποιήσετε αποκλειστικές προωθητικές ενέργειες και Deals. Δεν θα χάσετε ποτέ ξανά Cashback και Shopping Points!


Κάντε αγορές σε όλον τον κόσμο

Οι περίπου 80.000 συμβεβλημένες επιχειρήσεις παγκοσμίως όχι μόνο σας παρέχουν τα πάντα για μια ξένοιαστη εκδρομή και ένα καλό γεύμα, αλλά εκεί μπορείτε επιπλέον να αποκτήσετε και είδη καθημερινής ανάγκης. Βρείτε όλα τα Cashback Shops της περιοχής σας καθώς και τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα αποκλειστικά Deals με το Cashback App.