close
close
close
close
close
Roller 41423 Σχάρα Χρωμίου για Φούρνο

    Roller 41423 Σχάρα Χρωμίου για Φούρνο

    34,5cm x 42,5cm

    10,00 €

    με ΦΠΑ

    Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
    Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
    Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
      Security policy

    (πολιτική ασφαλείας)

      Delivery policy

    (πολιτική παράδοσης)

      Return policy

    (πολιτική επιστροφών)

    Η Roller Kappatos φροντίζοντας για εσάς και την κουζίνα σας, σας παρουσιάζει και σας προσφέρει σε προνομιακές τιμές την σειρά σχαρών χρωμίου για φούρνους ηλεκτρικών κουζινών.

    Η σχάρα χρωμίου για ηλεκτρικό φούρνο της Roller Kappatos, διαστάσεων 34,5 εκ. Χ 42,5 εκ. παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή λόγω της εξαιρετικά προσεγμένης κατασκευής και της χρήσης ποιοτικών μεταλλικών στοιχείων. Η επίστρωση χρωμίου την καθιστά πλήρως ανοξείδωτη, προσφέροντας σας μεγάλη ευκολία στο καθάρισμα της από λίπη και βρωμιές, είτε στο «χέρι» είτε στο πλυντήριο πιάτων.

    Η σχάρα χρωμίου της Roller Kappatos, διαστάσεων 34,5 εκ. Χ 42,5 εκ. είναι πλήρως κατάλληλη για φούρνους ηλεκτρικών κουζινών των εταιρειών AEG, ELECTROLUX και ESCO.

    Η εργονομική κατασκευή της σχάρας χρωμίου για ηλεκτρικούς φούρνους της Roller Kappatos, καθιστά πανεύκολη την κύλιση της στις ράγες του φούρνου και το μελετημένο βάθος της συγκρατεί απόλυτα τα Pyrex ή μεταλλικά ταψιά που τοποθετείτε στην επιφάνεια της , προσφέροντας σας απόλυτη ασφάλεια κατά την διαδικασία του ψησίματος.

    Roller Kappatos σημαίνει εγγύηση.

    Η Roller Kappatos προσφέρει για δεκαετίες, πρωτοποριακά και ασφαλή προϊόντα, που εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας και του νοικοκυριού.

    41423

    Roller 41423 Σχάρα Χρωμίου...

    10,00 €

    Roller 41423 Σχάρα Χρωμίου...

    10,00 €