close
close
close
close
close

Euronics Βαβίζος ''Ηλεκτρικά - Ανταλλακτικά''

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται χρόνια στον τομέα του εμπορίου ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Έχοντας αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη των καταναλωτών και την αξιοπιστία επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας από το 2012 στη διαδικτυακή αγορά. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο του 2012 και καλύπτει όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Καθημερινά προσπαθούμε να εξασφαλίζουμε για τους καταναλωτές μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε μόνο άριστης ποιότητας τεχνολογικά προϊόντα αιχμής που καλύπτουν τις ανάγκες οικιακής χρήσης αλλά και της σύγχρονης επιχείρησης. Βρείτε τα πάντα για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τη διασκέδαση, με προϊόντα ήχου, εικόνας αλλά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, την τηλεφωνία, προχωρημένες λύσεις δικτύωσης και ασφάλειας.

Παράλληλα στα νέα εξειδικευμένα τμήματα, κέντρο θέρμανσης κλιματισμού και ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών ο ενδιαφερόμενος θα βρει τα πάντα σε θερμαντικά, κλιματιστικά και σε ανταλλακτικά όλων των ηλεκτρικών συσκευών.

Φροντίζουμε ώστε τα προϊόντα που αγοράζετε να φθάσουν στο χέρι σας εντός ελάχιστων εργάσιμων ημερών και να είναι σε άριστη κατάσταση. Το κατάστημά μας βρίσκεται στη Λάρισα, στην οδό Αεροδρομίου 78-80 και από εκεί ξεκινά η διανομή με αξιόπιστες μεταφορικές εταιρίες.

Βαβίζος