close
close
close
close
close
Stiebel Eltron CNS 200 F Θερμοπομπός 2000W
  • Μη διαθέσιμο

Stiebel Eltron CNS 200 F Θερμοπομπός 2000W

139,00 €

με ΦΠΑ

Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

Θερμοπομποί STIEBEL ELTRON - CNS F (Τροχήλατοι)

Οι έντονες διακυμάνσεις της θερμοκρασίας συχνά παραφορτώνουν τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης, όχι όμως ένα σύστημα άμεσης θέρμανσης όπως οι ηλεκτρικοί θερμοπομποί της STIEBEL ELTRON. Με τους θερμοπομπούς είτε ως πλήρης θέρμανση είτε ως προσωρινή – για τις άμεσες απαιτήσεις θέρμανσης, δε χρειάζεται πλέον η μακροπρόθεσμη προθέρμανση διότι με τους θερμοπομπούς της STIEBEL ELTRON έχετε στη διάθεσή σας ένα σύστημα το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί παντού, γρήγορα και οικονομικά. Επιτυγχάνει υψηλές θερμοκρασίες μέσω φυσικής ροής θερμότητας, κατά την οποία ο θερμός αέρας αναμιγνύεται με τον δροσερό αέρα. Παρά το μεγάλο όγκο του αέρα που κινείται οι θερμοπομποί STIEBEL ELTRON λειτουργούν αθόρυβα και χωρίς αισθητό ρεύμα αέρα. Μετά την εύκολη επιτοίχια προσαρμογή ή την τοποθέτηση των τροχήλατων βάσεων που εμπεριέχονται στην συσκευασία, αρκεί να συνδέσετε τον θερμοπομπό της STIEBEL ELTRON στην πρίζα και είναι ήδη σε πλήρη ετοιμότητα. Με την προστασία από το νερό, οι θερμοπομποί της STIEBEL ELTRON πληρούν φυσικά όλα τα σχετικά πρότυπα ασφαλείας και μπορούν να εγκατασταθούν ακόμη και σε θεωρητικά κρίσιμους χώρους, ακόμη κι εκεί, όπου θα μπορούσαν να βραχούν.

Αρχή φυσικής μετατροπής της θερμότητας

Οι συσκευές άμεσης θέρμανσης με φυσική μετατροπή της θερμότητας ή αλλιώς θερμοπομποί, είναι οι σωστές για εκείνους που εκτιμούν ιδιαίτερα την ησυχία, την αμεσότητα θέρμανσης αλλά και το χαμηλό κόστος κατανάλωσης. Οι θερμοπομποί STIEBEL ELTRON στην πραγματικότητα είναι εντελώς αθόρυβες συσκευές. Επίσης, παρέχεται μια ομοιόμορφα διαβαθμισμένη θέρμανση. Μπορούν να ενσωματώνονται αρμονικά σε κάθε κατοικία χάρη στον καλαίσθητο σχεδιασμό τους.

Οι θερμοπομποί της STIEBEL ELTRON διαθέτουν ψυχρού τύπου αντίσταση, θωρακισμένη σε αλουμίνιο που ΔΕΝ πυρακτώνεται και δεν καίει το οξυγόνο του χώρου. Διαθέτουν θερμική ασφάλεια προστασίας, που σε περίπτωση υπερθέρμανσης του θερμοπομπού αυτόματα διακόπτει τη λειτουργία του. Όταν ο θερμοπομπός STIEBEL ELTRON είναι σε λειτουργία η επιφάνεια δεν καίει, έτσι αποφεύγονται εγκαύματα ακόμα και για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών. Επιλέγοντας ηλεκτρική θέρμανση με θερμοπομπούς STIEBEL ELTRON επιτυγχάνουμε οικονομική θέρμανση σπιτιού ή γραφείου και αυτονομία θέρμανσης.

Εξοπλισμός

Ενσωματωμένος θερμοστάτης χώρου (απόκλιση ± 1,0C°)
Τροχήλατη βάση στήριξης - εμπεριέχεται στην συσκευασία
Προστασία ανατροπής
Υψηλής ποιότητας αντίσταση με πτερύγια αλουμινίου, με φύλλα αερισμού για χαμηλές επιφάνειες και θερμοκρασίες εξόδου αέρα
Περίβλημα και σχάρα εξαερισμού σε λευκό των Άλπεων (RAL 9016) με ιδιαίτερα επίπεδο περίβλημα
Απλή, οικονομικά αποδοτική επιτοίχια προσαρμογή και ηλεκτρική εγκατάσταση μέσω ενός ξεχωριστού βραχίονα από γαλβανισμένο μέταλλο και περίγραμμα σύνδεσης
Συσκευές κατάλληλες για το μπάνιο με προστασία από το νερό IP 24 και Κλάση προστασίας II
Ρυθμιζόμενος περιστροφικός διακόπτης θερμοκρασίας, από περίπου 6° C (προστασία από παγετό) έως 30° C
Με αυτό-επαναφερόμενη θερμική ασφάλεια • Διακόπτης ενεργοποίησης-απενεργοποίησης επάνω δεξιά στη συσκευή
Δυνατότητα περιορισμού του θερμοστάτη
Στοιχεία ελέγχου αναγνώσιμα από πάνω
Σύνδεση με διαμορφωμένο φις σούκο, καλώδιο 1,5 m

CNS 200 F

Stiebel Eltron CNS 200 F...

139,00 €

Stiebel Eltron CNS 200 F...

139,00 €