close
close
close
close
close
Δωροκάρτα Ανακύκλωσης 30€

Whirlpool SW8 AM2C XR 2 Ψυγείο Συντήρησης

Whirlpool SW8 AM2C XR 2 Ψυγείο Συντήρησης 364lt Υ187.5xΠ59.5xΒ63εκ. Inox

  • Χωρητικότητα: 364 lt
  • Στατική Ψύξη
  • Θόρυβος: 38dB

649,00 €

με ΦΠΑ

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης: 2-3 εργάσιμες ημέρες
Εγγύηση ασφάλειας συναλλαγών
Η επεξεργασία των στοιχείων πληρωμής σας γίνεται με ασφάλεια. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας ούτε έχουμε πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  Security policy

(πολιτική ασφαλείας)

  Delivery policy

(πολιτική παράδοσης)

  Return policy

(πολιτική επιστροφών)

Ψυγείο συντήρησης της Whirlpool με χωρητικότητα 364 λίτρα, που μπορεί να καλύψει άνετα τις ανάγκες μιας τετραμελούς οικογένειας.

Πρωτοποριακή τεχνολογία και ειδικά χαρακτηριστικά, που συμβάλλουν στη διατήρηση της φρεσκάδας των τροφίμων και σας βοηθούν μέσω αυτόματων ρυθμίσεων.

Περιγραφή

Τεχνολογία 6ης αίσθησης

Εξοικονομήστε ενέργεια, κερδίστε φρεσκάδα Η μοναδική τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ διασφαλίζει ότι το φαγητό θα διατηρήσει την εξαιρετική του όψη και γεύση για περισσότερο σε σύγκριση με τα συμβατικά ψυγεία.

Fresh Control

Πιο φρέσκα, για πιο πολύ. Η τεχνολογία 6ης ΑΙΣΘΗΣΗΣ Fresh Control παρακολουθεί συνεχώς τη θερμοκρασία και την υγρασία στο εσωτερικό του ψυγείου, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες για την αποθήκευση του φαγητού και επιτρέποντας τη διατήρησή του για διάστημα έως και 4 φορές μεγαλύτερο.

Ταχεία ψύξη

Ταχεία ψύξη. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου μειώνεται αμέσως μόλις τοποθετηθούν νωπά τρόφιμα. Ενσωματωμένοι αισθητήρες ρυθμίζουν αυτόματα τη θερμοκρασία ψύξης, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φρεσκάδα που διαρκεί.

Αυτόματη απόψυξη

Απόψυξη χωρίς κόπο. Η τεχνολογία Auto Defrost αφαιρεί αποτελεσματικά τη συσσώρευση πάγου στο ψυγείο.

Ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου

Άψογη απόδοση. Αυτό το ψυγείο Whirlpool διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικού ελέγχου που εξασφαλίζει τη σωστή ρύθμιση των παραμέτρων ανά πάσα στιγμή, ώστε να εξασφαλίζει ιδανικό έλεγχο της απόδοσης και της θερμοκρασίας.

Εύκολη εγκατάσταση

Εύκολη εγκατάσταση. Αυτό το ψυγείο Whirlpool έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να εγκαθίσταται χωρίς κόπο και να τοποθετείται σε οποιαδήποτε γωνία ή με την πλευρά του στον τοίχο, παρέχοντάς σας μέγιστη ευελιξία.

Διαχείριση χώρου

Όλος ο χώρος που χρειάζεστε. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός αυτού του ψυγείου Whirlpool παρέχει όλο τον χώρο και την ευελιξία που χρειάζεστε για την άνετη και εύκολη αποθήκευση τροφίμων και ποτών.

Θήκη μπουκαλιών

Ασφαλής αποθήκευση. Παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το ειδικό ράφι μπουκαλιών που διαθέτει.

Φιαλοθήκη

Ασφαλής αποθήκευση. Παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το ειδικό καλάθι μπουκαλιών που διαθέτει.

Διαχωριστικό μπουκαλιών

Ασφαλής αποθήκευση. Αυτό το ψυγείο Whirlpool παρέχει την ιδανική λύση αποθήκευσης για τα μπουκάλια σας, με το διαχωριστικό μπουκαλιών που διαθέτει.

Διαχωριστικό καλαθιού λαχανικών

Ευέλικτη αποθήκευση. Αυτό το ψυγείο Whirlpool περιλαμβάνει ένα χρήσιμο διαχωριστικό συρταριού λαχανικών, που θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε τακτικά τα φρούτα και τα λαχανικά σας.

Εξαερισμός

Αυτό το ψυγείο Whirlpool διαθέτει ανεμιστήρα που παρέχει ομαλή και ομοιόμορφη ροή αέρα στον θάλαμο της συσκευής, για ενισχυμένο εξαερισμό.

Τεχνολογία EnergySaving

Αστραπιαία ανάκτηση θερμοκρασίας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία EnergySaving παρέχει αστραπιαία ανάκτηση θερμοκρασίας, εξασφαλίζοντας χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και φρεσκάδα που διαρκεί.

Λειτουργία διακοπών

Ξέγνοιαστες διακοπές. Η λειτουργία Διακοπών σάς επιτρέπει να θέσετε τον καταψύκτη σε κατάσταση αναμονής για όσο διάστημα λείπετε σε διακοπές.

Γυάλινα ράφια

Πάθος για ομορφιά στην κάθε λεπτομέρεια. Αυτό το ψυγείο Whirlpool περιλαμβάνει ράφια από γυαλί αντοχής με άκρα που διαθέτουν προεξοχές για την αποτροπή διαρροών, σχεδιασμένα ώστε να συνδυάζουν την ομορφιά και τη λειτουργικότητα και να σας παρέχουν την πιο ικανοποιητική εμπειρία χρήστη που φανταστήκατε ποτέ.

Αναστρέψιμη πόρτα

Για τη δική σας ευκολία. Αυτό το ψυγείο Whirlpool διαθέτει αναστρέψιμη πόρτα, που μπορεί να ανοίξει από τα αριστερά ή από τα δεξιά, για τη δική σας ευκολία.

SW8AM2CXR2

Χαρακτηριστικά

Ενεργειακή κλάση
E
Χρώμα
Inox
Ύψος
181 - 190 εκ.
Πλάτος
56 - 60 εκ

Whirlpool SW8 AM2C XR 2...

649,00 €

Whirlpool SW8 AM2C XR 2...

649,00 €